Bad Beat Jackpot bij GGPoker

Home Nieuws Bad Beat Jackpot bij GGPoker

Online pokerspelers hebben het allemaal wel eens gehad. Je hebt een hand waarvan je denkt deze kan ik niet verliezen, zo goed is mijn hand. Maar dan komt de showdown, en blijkt dat de tegenspeler toch nog een betere hand heeft. Je verliest natuurlijk op dat moment de pot, dan heb je nog altijd de Bad Beat Jackpot bij GGPoker. Wij van gokken.com geven uitleg over hoe deze jackpot precies werkt.

Hoe werkt het nou precies?

Om aanspraak te kunnen maken aan de Bad Beat Jackpot bij GGPoker moet je voldoen aan een bepaalde rang van de hand waarmee je verliest. De hand moet ook tot een show down komen, de kaarten moeten dus op tafel te zien zijn. Hieronder staat aangegeven bij welke hand, en bij welke pokerspel, je in aanmerking komt voor de Bad Beat Jackpot.

Bad Beat Jackpot bij GGPoker handwaarde

De hoogte van de Bad Beat Jackpot is te zien live zien in de pokerroom lobby en op de tafels. De jackpot wordt opgebouwd door bij elke hand op iedere tafel een aantal centen opzij te schuiven. Alle spelvormen van poker die te spelen zijn op GGPoker nemen deel aan deze jackpot. Je hebt dus altijd een (troost)prijs wanneer je verliest met een hele hoge hand.

Alles over online gokken bij GGPoker

Zijn er speciale voorwaarden aan de Bad Beat Jackpot bij GGPoker?

Normaal moet je voor een promotie of actie minimaal 24 jaar op ouder zijn. Maar omdat deze jackpot niet in de sfeer van een wordt gezien, is de minimale leeftijd om deel te nemen 18 jaar. De prijzen van de jackpot worden overigens meteen bijgeschreven op je wallet.

De Bad Beat winnaar, oftewel de verliezer van de hand, krijgt 10% uitgekeerd van de jackpotstand. De winnaar van de hand krijgt een bonus van 3% van de jackpotstand. Deze speler heeft het uiteindelijk mogelijk gemaakt dat de jackpot wordt geactiveerd. De rest van de spelers aan tafel krijgt ook een klein extraatje met 0,8% van de jackpot.

Mocht het zo zijn dat er drie of meer spelers zijn met kwalificerende handen voor de Bad Beat Jackpot bij GGPoker, dan gaat de 10% naar de speler die tweede wordt in de hand. De andere spelers krijgen het rest van de spelers deel van 0,8%. Eigenlijk krijg je als speler altijd een extraatje terwijl je gewoon aan het spelen bent. Wat ons betreft dan een goede actie van GGPoker.